Disclaimer Repro Walcheren

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de website van Reprowalcheren.nl. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen. Verzamelde persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. Gegevens worden niet opgeslagen op internet of in een database, slechts op onze beveiligde lokale systemen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Mogelijke verwijzingen naar websites die niet door Reprowalcheren.nl worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Elke aansprakelijkheid met betrekking deze websites Reprowalcheren.nl wordt afgewezen.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten.

Het auteursrecht op deze website berust bij Reprowalcheren.nl of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Reprowalcheren.nl. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Reprowalcheren.nl.

Prijslijst

Openingstijden

Maandag 09:00 – 15:00 uur
Dinsdag 09:00 – 15:00 uur
Woensdag 09:00 – 15:00 uur
Donderdag 09:00 – 15:00 uur
Vrijdag 09:00 – 15:00 uur

Contact

Repro Walcheren
Kinderdijk 42
4331 HG Middelburg

T 0118 – 65 10 10
E: info@reprowalcheren.nl of
E: repro@zeelandnet.nl

KvK: 76886778